Сайт Диневи Груп - Св Влас

"ДИНЕВИ ГРУП" -  Свети Влас - открийте Другата България    

 

На Българското Черноморие съществува ново и необичайно място, със спокойна и уютна атмосфера – оазис за съвременните свободолюбиви хора, които обичат комфорта и се отличават с изискан вкус. Това е другата България, това е" Диневи Ризорт".

В амбициите на Диневи Груп е да превърне курорта в най – престижното клубно място за живот и отдих на черноморския бряг – от Молдова на север,  до европейската част на Турция на юг

 

За курорта: "Диневи Ризорт", Свети Влас

 "Диневи Ризорт, Свети Влас" – това е нов, построен от нулата, уникален новаторски проект за мини – град, в който ще намерите най-доброто за семейния отдих. Курортът дава възможност да осъществите мечтата си за дом на морето. Курортното селище се намира в българския град Свети Влас, известен със своя уникален климат, целогодишно подходящ за лечение на астма, заболявания на дихателните пътища, както и различни топове алергии.

Диневи Ризорт се състои от 40 жилищни комплекса, с напълно изградена инфраструктура и предлага на своите гости всичко необходимо за комфортно пребиваване и отдих. Комплексите са построени в традиционен български стил: бели фасади, съчетание на камък, дърво и интересни архитектурни елементи. Всеки комплекс разполага със свой басейн и градина с извити пътечки потопени сред цветя.

Животът в курорта кипи и през деня и през нощта, като е съсредоточен в стилното и съвременно яхтено пристанище „Марина Диневи“. Това е най-модерното яхтено пристанище в акваторията на Черно море, което е наградено с приза  Bentley. Каталогът „ Суперяхт портс“, който се явява библия за всеки яхтсмен, го постави сред 400 най-добри пристанища в света.Почиващите могат да се разходят по крайбрежната алея, да посетят първокласните ресторанти, да си купят нещо от престижните бутици, да прекарат приятно своето време в някой от нощните клубове (на територията са три) , да отидат с децата на аквапарк или да се насладят на представление в амфитеатъра. Всеки уикенд в курорта се провеждат тематични вечери, презентации на марки и бизнес, спортни и развлекателни мероприятия, няколко яхтени регати, рали за спортни автомобили. Именно затова Диневи Ризорт е винаги в списъка на местата, които се посещават от идващите в България знаменитости. Гости са били  Летисия Каста, Соник, Иштар, Долф Лундгрен, Бербатов, Христо Стоичков и много други.

Новата църква в комплекса е осветена от самия Вселенский патриарх Вартоломей.

За компанията: 27 години в строителния бизнес - безкомпромисно етичен партньор за инвестиции.

                  Компания „Диневи Груп“ е основана през 1989 година и е специализирана в разработка на инвестиционни проекти, свързани с проектиране, строителство и продажба на елитни жилища – жилищни комплекси, къщи и хотели.

Компанията е лидер в областта на строителното предприемачество: годишният й обем е над 1000 обекта. По този начин със своя голям опит и увереност, компания „Диневи Груп“ вече много години се радва на голям интерес и реализации на пазара за недвижими имоти

Елитните имоти на компанията се продават в напълно завършен вид - „под ключ“. Те са проектирани в съответствие със стандартите на категориите четири и пет звезди и са предназначени за целогодишно ползване. Имоти купуват както Българи, така и много чужденци от Англия, Германия, Испания, Русия, Дания, Белгия, Ирландия и др..

Клиентите получават нотариален акт за собственост на недвижим имот заедно с идеална част от земята, останалата част от инфраструктурата остава  собственост на компанията, която целогодишно поддържа и осигурява безопасност на обекта.

Комплексите и хотелите с марка „Диневи“ в България основно са разположени в Свети Влас, Слънчев Бряг, град Бургас, Пампорово, град София и други места. Списъкът с имоти, предлагани от компанията в България е внушителен - „Сън палас“, „Ривиера“, „Манастира“, „Панорама“, „Южен Бряг“, „Камбаните“, „Лазур“, „Бриз“, „Воденицата“, „Диамант“ и много други.

Елитните имоти са тип - селища, разположени на първа брегова линия и разполагат с всичко необходимо за комфортно пребиваване – ресторанти, магазини, потопени в зеленина вътрешни дворове, басейни, детски площадки, охраняеми паркинги. Голяма част от апартаментите са с гледка към морето, според размера си се състоят от голям хол с кухненски бокс, една, две или три спални, баня и балкон. Снабдени са с климатици, кабелна телевизия и телефон.

Компанията е построила над 25 000 апартамента на Българското Черноморие и ски – курорта Пампорово. За 27 години в бизнеса до днешни дни всички комплекси на Диневи Груп са завършени, компанията няма нито един излъган клиент или съдебни дела.

Собствениците на компанията Динко и Йордан Диневи са построили със собствени средства 30 исторически паметника и взимат участие в много благотворителни каузи.